Hur jobbar Theo Sales and Marketing AB med att förhindra spridningen av Coronaviruset (Covid-19)?

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en allmänt aktiv beredskap. Vi i ledigsgruppen har ansvaret att samordna arbetet med att förhindra smittspridning av Covid-19 på våra kontor och vi har genomfört en rad säkerhetsåtgärder för att alla ska känna sig säkra.

  • Vi ställer in alla tjänsteresor som inte bedöms som affärskritiska inom och utanför Sveriges gränser, och vi avråder våra medarbetare från privata resor och beviljar ingen semester för resor som inte följer UD:s rekommendationer.
  • Våra medarbetare i på kontoret håller också ett utökat fysiskt avstånd till kunder.
  • Vi uppmanar alla våra medarbetare till att hålla en god handhygien och att regelbundet använda tvål och vatten och handsprit under arbetstid.
  • Vi avråder från fysisk kontakt, så som att ta i hand.
  • Vi uppmuntrar de medarbetare som har möjlighet att arbeta hemifrån.

Kommer kontoret fortsätta att vara öppet?

Vårt kontor kommer fortsätta att hålla öppet som vanligt. Om ett fall av Corona däremot skulle upptäckas hos oss kommer kontoret att städas grundligt och ytor där medarbetare haft fysisk kontakt kommer att ytdesinficeras.

Vad gör ni om en anställd blir sjuk?

Om en medarbetare skulle insjukna med influensaliknande symtom uppmanar vi denne att stanna hemma och omedelbart kontakta sjukvårdsupplysningen. Därefter städas alla kontorets gemensamma ytor och kontaktytor med rengöringsmedel.

Om jag är sjuk och måste vara hemma men har ett avtalat möte med er, hur gör jag då?

Om du känner dig sjuk ska du givetvis stanna hemma. Kontakta oss via mejl info@tsam.se så hittar vi en lösning tillsammans. 

Let’s work together on your next project

“THE SOLUTION IS IN FRONT OF YOU”